Ofte stillede spørgsmål og svar

Client

Der er flere årsager til, at mange virksomheder vælger at bruge os som professionelt konsulenthus til at hjælpe med rekruttering. Vi hjælper vores kunder med at opnå en grundigere tilgang og metode på alle de væsentlige faktorer, der har indflydelse på at finde den rette kandidat til jobbet.

Vores kunder fortæller, at de med vores hjælp bliver skarpere på, hvad det er for et job, der skal besættes samt hvilken profil, der er nødvendig for, at kandidaten kan blive en fremtidig succes i jobbet.

En anden årsag er, at vi har adgang til mange flere kandidater. Det er kun omkring en tredjedel af arbejdsmarkedet, der er aktivt søgende – dvs. læser annoncer og/eller har en jobagent. Vi søger i hele arbejdsmarkedet – og kontakter også dem, som ikke søger efter job, hvilket bevirker, at vi kan stille et markant stærkere kandidatfelt, end virksomhederne selv kan.

Vi vil godt garantere, at du samlet bruger mindre tid og samtidig opnår en højere kvalitet i din rekruttering ved at bruge os. Vi giver også garanti på alle vores rekrutteringer, og dermed har du en stor vished for, at den, du ansætter, får succes i jobbet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Candidate

Vi finder vores kandidater primært via 3 kanaler:

  1. Vores egen emnebank, som vi bruger en del ressourcer på at vedligeholde og opdatere.
  2. Netværk af informere, som er personer, vi kender fra de respektive brancher. Informere hjælper os med at finde den rette kandidat til et givent job.
  3. Struktureret search af kandidater i relevante virksomheder, enten i samme branche eller relaterbare forretningsområder.