Langsigtet værdi for dig og din virksomhed

Kontakt os i dag på +45 33911800 og få en uformel drøftelse om det, som optager dig og din virksomhed – eller klik HER

Vi er grundige og tør være direkte i vores dialog med kunder og kandidater. Vi behandler altid vores kunder og kandidater med professionalisme, kommunikation i øjenhøjde og respekt, ligesom vi selv ønsker at blive behandlet. Det er forudsætningen for, at vi sammen skaber langvarig værdi for dig og din virksomhed. Du skal vælge os, hvis du;

”Grundigheden i forarbejdet, der leder til at alle processer er gået utrolig nemt, vil jeg gerne fremhæve. Slutresultatet med Laigaard & Partners har haft en utrolig høj kvalitet og var en tilfredsstillende succes – vi har helt enkelt fundet de rigtige kandidater/direktører. Andre bruger måske bredere searchlister, hvor feltet her var mere fokuseret. Men alle var tungere og meget kvalificerede. Processerne og opgaverne har hele vejen været meget velstruktureret."
Kristian Hundebøll, CEO, DLG-Koncernen

Dybdegående kendskab på tværs af brancher og funktioner

Vores dedikerede team består af erfarne specialister med en dybdegående forståelse for forskellige brancher og funktioner. Vi har et bredt netværk og viden, som vi bruger hos vores kunder, og som vi kan bruge til at skabe udvikling og værdi for dig og din virksomhed.

Vores netværk og viden gør os i stand til at identificere de mest kvalificerede kandidater og matche dem med dine specifikke behov. Vi tør inddrage ”dark horses”, som overrasker. Vi har et målrettet blik for den langsigtede værdi, som Executive Search kan skabe for fremtidens virksomheder. Derfor udfordrer vi også gerne det eksisterende.

Vores grundige forståelse for brancher og funktioner, kombineret med vores netværk og omfattende research-metoder, sikrer, at vi som pålidelig partner kan levere resultater, der opfylder krav til egenskaber, viden, holdninger, erfaring, performance og ikke mindst den rette motivation for at tage jobbet.

Vi rekrutterer på C-level og mellemlederniveau – og den specialist, hvor mange giver op

Vi har stor erfaring i at hjælpe såvel små, som store virksomheder med at rekruttere på C-level og mellemlederniveau, hvilket har givet os en unik viden om, hvad den enkelte Executive Search kræver.

Vi kender menneskene – og vi forstår forretningen. Vores kompetence er Search til strategiske og taktiske stillinger til både nationale og internationale virksomheder. Komplekse opgaver, der kræver en ekstra indsats, hjælper vi gerne med.

Der hvor mange får lyst til at give op, byder vi gerne ind. Vi er ikke bange for at søge ad utraditionelle veje for at finde de helt rigtige.

C-Level

– se eksempler på stillinger her

Mellemleder­niveau

– se eksempler på stillinger her

Den specialist, hvor mange har givet op

– se eksempler på stillinger her

Vi kan løse opgaver i Skandinavien

Vi blev etableret i 1998,  vores oprindelse er dansk med base i hjertet af København. Vi har siden vores start set Skandinavien som ét marked. Derfor arbejder vi, – og har arbejdet, pan-skandinavisk for mange koncerner.

Vi er dedikerede til at skabe resultater for vores kunder og for dig. Vi siger kun ja til opgaver, hvor vi kan bidrage med at udvikle din virksomhed gennem et match med de rigtige kandidater – også når behovet er uden for de danske grænser, hvor vi ved behov løser opgaverne sammen med samarbejdspartnere – også uden for Skandinavien.

”Fra en virksomhed i Norden overtog vi en svær opgave, som efter flere forsøg andre steder, var tæt på at blive skrinlagt. Vi bad om 8 måneder til at eksekvere, og da den aftalte periode nærmede sig sin udløbsdato, havde vi ikke løst den gordiske knude. Vi besluttede at pakke bilen og frekventere en stor international fagmesse i Tyskland, hvor vi gik systematisk til værks. Det kan virke usædvanligt, men vi fighter og er ikke bange for at gå ad utraditionelle veje for at finde de rigtige kandidater. Vi fik adskillige relevante profiler i pipeline, samt den rette kandidat til vores kunde med hjem – og et boost til vores profilbank. Det kostede ikke ekstra, og værdien var stor for alle”.
Laigaard & Partners

Virksomheder vi har løst opgaver for: