Laigaard & Partners - kompromisløs kvalitet

Gode ledere er vitale ressourcer, som afgør din virksomheds fremtid. Derfor er Executive Search en tillidssag, som stiller krav – det gør vi også.

Vi er etableret i 1998 og har lige siden beskæftiget os med Executive Search af bestyrelsesformænd og -kvinder, bestyrelsesmedlemmer, CEO’s, direktører, mellemledere eller den specialist, hvor mange har givet op, så vi kan skabe langsigtet værdi for vores kunder. Den opgave er vores fornemmeste at løse, og vi er stolte af, at vi har en træfsikkerhed på mere end 98 % målt på, at kandidaten sidder i uopsagt stilling ved garantiperiodens udløb.

Hvordan gør vi det? Det gør vi gennem målrettede processer og kvalitetsstandarder, der sikrer at alle kommer succesfuldt i mål. Kvaliteten og hitraten med kandidaterne som følge af vores proces er det, vi differentierer os på. Vi arbejder hver dag hårdt for at opretholde vores kunders tillid. Vi giver os gerne 110%, og vi yder gerne den ekstra indsats, der skaber ekstraordinære resultater.

Vi takker nej til opgaver, hvor vi ikke ser os være den rette samarbejdspartner. Vi arbejder altid ud fra det princip, at opgaver skal løses af dem, som er bedst til det. Derfor arbejder vi i teams, som vi specifikt sammensætter ud fra de kompetencer, din opgave kræver. Vi er grundige, går tæt på kunder og kandidater og går ikke på kompromis med kvaliteten. Hos os får du en ærlig og dedikeret samarbejdspartner, som er respektfuld og resultatorienteret på samme tid.

Kunder udtaler, at vi adskiller os ved vores:

Claus Laigaard

Founder og CEO
+45 40798190
cl@laigaard-partners.com

Claus, som etablerede virksomheden, er erfaren ekspert inden for Executive Search, rådgivning, coaching samt organisationsudvikling og med mere end 900 succesfulde rekrutteringer af bestyrelsesformænd og -kvinder, bestyrelsesmedlemmer, CEO’s, direktører og mellemledere. Han er anerkendt for sin evne til at identificere de bedste kandidater til en given stilling.

Den solide erfaring og ekspertise betyder, at han er i stand til at levere ydelser af høj kvalitet til virksomheder på tværs af brancher og sektorer – også de svære af slagsen. Med sin dybe indsigt i kundernes behov og ønsker arbejder han tæt sammen med dem for at sikre, at de får de bedste mulige resultater og de mest egnede kandidater til deres organisation. Et konstant krav om levering af kompromisløs kvalitet har gjort ham til en efterspurgt profil for ledere af både dansk og internationalt erhvervsliv.

Ditlev har med mere end 20 års erfaring fra nationale og internationale virksomheder en stor ekspertviden om ledelse og erhvervsliv. Han har en baggrund som officer i den Kongelige Livgarde og flere ledende stillinger i konsulentbranchen og detailhandlen bag sig, ligesom han har en MBA fra Middlesex University i London.

Han har solid erfaring med Executive Search, coaching og assessment af topledere, hvilket er en vigtig del af hans arbejde i Laigaard & Partners. Hans ekspertise og mangeårige erfaring gør ham for mange kunder til en vigtig rådgiver og værdifuld sparringspartner, som med dyb indsigt og præcision på et strategisk og taktisk niveau sikrer, at opgaverne leveres med stor tilfreds hos alle parter.

Alberte Cramer

Research Consultant
+45 50960796
ac@laigaard-partners.com

Maria Kampp

Executive PA
+45 25383537
mk@laigaard-partners.com

Mads Jakobsen

Senior Consultant
+45 25250204
mj@laigaard-partners.com