Laigaard & Partners - kompromisløs kvalitet

Gode ledere er vitale ressourcer, som afgør din virksomheds fremtid. Derfor er Executive Search en tillidssag, som stiller krav – det gør vi også.

Vi er etableret i 1998 og har lige siden beskæftiget os med Executive Search af bestyrelsesformænd og -kvinder, bestyrelsesmedlemmer, CEO’s, direktører, mellemledere eller den specialist, hvor mange har givet op, så vi kan skabe langsigtet værdi for vores kunder. Den opgave er vores fornemmeste at løse, og vi er stolte af, at vi har en træfsikkerhed på mere end 98 % målt på, at kandidaten sidder i uopsagt stilling ved garantiperiodens udløb.

Hvordan gør vi det? Det gør vi gennem målrettede processer og kvalitetsstandarder, der sikrer at alle kommer succesfuldt i mål. Kvaliteten og hitraten med kandidaterne som følge af vores proces er det, vi differentierer os på. Vi arbejder hver dag hårdt for at opretholde vores kunders tillid. Vi giver os gerne 110%, og vi yder gerne den ekstra indsats, der skaber ekstraordinære resultater.

Vi takker nej til opgaver, hvor vi ikke ser os være den rette samarbejdspartner. Vi arbejder altid ud fra det princip, at opgaver skal løses af dem, som er bedst til det. Derfor arbejder vi i teams, som vi specifikt sammensætter ud fra de kompetencer, din opgave kræver. Vi er grundige, går tæt på kunder og kandidater og går ikke på kompromis med kvaliteten. Hos os får du en ærlig og dedikeret samarbejdspartner, som er respektfuld og resultatorienteret på samme tid.

Kunder udtaler, at vi adskiller os ved vores:

Ditlev Piper

CEO & Partner
+45 53630875
dp@laigaard-partners.com

Ditlev har, med mere end 20 års erfaring fra nationale og internationale virksomheder, en stor ekspertviden om ledelse og erhvervsliv. Han har en baggrund som officer i den Kongelige Livgarde og en baggrund fra flere ledende stillinger i konsulentbranchen og detailhandlen, ligesom han har en MBA fra Middlesex University i London.

Han har solid erfaring med Executive Search, coaching og assessment af topledelse, hvilket er en vigtig del af hans arbejde i Laigaard & Partners. Hans ekspertise og mangeårige erfaring gør ham for mange kunder til en vigtig rådgiver og værdifuld sparringspartner, som med dyb indsigt og præcision på et strategisk og taktisk niveau sikrer, at opgaverne leveres med stor tilfredshed hos alle parter.

Som et led i et generationsskifte overtog Ditlev 1. oktober 2023 ejerskabet af virksomheden.

Claus Laigaard

Partner & Founder
+45 40798190
cl@laigaard-partners.com

Claus, som etablerede virksomheden i 1998, er en erfaren ekspert indenfor Executive Search, rådgivning, coaching samt organisationsudvikling. Han er anerkendt for sin evne til at identificere de bedste kandidater til en given stilling og han har gennemført mere end 900 succesfulde rekrutteringer af bestyrelsesformænd og -kvinder, bestyrelsesmedlemmer, CEO’s, direktører og mellemledere.

Den solide erfaring og ekspertise betyder, at han er i stand til at levere ydelser af høj kvalitet til virksomheder på tværs af brancher og sektorer – også de svære af slagsen. Med sin dybe indsigt i kundernes behov og ønsker arbejder han tæt sammen med dem for at sikre, at de får de bedste mulige resultater og de mest egnede kandidater til deres organisation. Et konstant krav om levering af kompromisløs kvalitet har gjort ham til en efterspurgt profil for ledere af både dansk og internationalt erhvervsliv.

Som led i et generationsskifte overdrog Claus i oktober 2023 virksomheden til Ditlev Piper.

Claus er fortsat i virksomheden som partner og headhunter.

Mads Jakobsen

Senior Consultant
+45 25250204
mj@laigaard-partners.com

Mads har mere end 20 års erfaring fra rekrutteringsbranchen herunder erfaring med Executive Search. Han har et solidt kendskab til markedet og til alle dele af searchprocessen fra et tæt samarbejde med både nationale og internationale virksomheder. Mads har bl.a. mange års erfaring fra samarbejde med ingeniørtunge virksomheder og akademiske organisationer, hvortil han har rekrutteret især ledere og tunge specialister på tværs af brancher og sektorer.

Han er anerkendt for sin grundighed, forretningsforståelse og høje kvalitetskrav kombineret med en stærk rekrutteringsfaglig værktøjskasse.

Mads kom til Laigaard & Partners i 2022.

Alberte Cramer

Research Consultant
+45 50960796
ac@laigaard-partners.com

Sandra Bøgedal Nees

Student Assistant
+45 40134642
sn@laigaard-partners